top of page
VERZENDING

Bestellingen worden binnen een werkdag verzonden. 

De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,95

Bestellingen vanaf € 50 verzenden wij gratis!

Zodra je pakket is verstuurd, krijg je een mailtje met een Track & Trace code, zodat je jouw pakketje kunt volgen.

Voor België bedragen de verzendkosten € 12,25.

Voor Duitsland bedragen de verzendkosten € 13,25.

Bestellingen vanaf € 150 worden gratis verzonden.

RETOURBELEID

Je hebt de mogelijkheid om je bestelling binnen 14 dagen te retourneren of te ruilen. Wij raden je aan om bij de bezorging je bestelling goed te controleren. Is deze incompleet of beschadigd? Neem dan binnen 48 uur contact met ons op. Dan lossen we het op. Ook kun je hiervoor het volgende formulier gebruiken en aan ons terugsturen of mailen:  RETOURFORMULIER

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Gebruik hiervoor het volgende formulier: HERROEPINGSFORMULIER. Je hebt na annulering nog 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

 

Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn verschillend per vervoerder.

Ter indicatie: DPD vraagt € 5,60 per pakket, PostNL 6,75 per pakket (tarieven 2021). Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Wij behouden ons het recht voor om kosten in rekening te brengen bij beschadigde producten waarbij het duidelijk is dat dit door toedoen van de consument is gebeurd. 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@ditseizoen.nl 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

bottom of page