top of page
Heinen Delfts Blauw en Redmer Hoekstra
rh0001.jpg

Wandborden

Redmer Hoekstra

Voor Heinen Delfts Blauw heeft Redmer Hoekstra een reeks wandborden geïllustreerd. Zijn kenmerkende stijl valt meteen op. “Veel van mijn tekeningen bevatten dieren en natuur, gecombineerd met de mensenwereld. Ik houd ervan om kleine verhaaltjes in de tekeningen te stoppen. Het thema van fysiek ongemak komt er vaak in voor, een bron voor veel van mijn humor. In de tekeningen voor Heinen Delfts Blauw zag ik vooral de uitdaging om mijn wereld en die van Heinen Delfts Blauw samen te brengen.”

 

Vreemde vormen als de tulpenvaas en mooie Delfts blauwe patronen gaven mij vooral veel inspiratie. Ik wil alle tekeningen anders maken en toch alle hoofdrolspelers in dezelfde wereld laten leven. Zo schitteren ze op zichzelf, maar ze gaan onderling ook goed samen.” 

Sharing Moments - Aapjes servies
dinerbord aapjes slinger heinen delfts blauw sfeerbeeld.jpeg

Sharing Moments

Het Sharing Moments servies van televisiepersoonlijkheid Janny van der Heijden is inmiddels al een bekend servies in de bak- en kookwereld.

 

Het populaire servies met de weelderige tulpen en vrolijke strepen is opnieuw uitgebracht bij Heinen Delfts Blauw en is inmiddels uitgebreid met twee nieuwe, speelse collecties: Aapjes en Teckel Nhaan. 

Stapelgekte!
leverbaar binnen een week

Heinen Delfts Blauw

Heinen Delfts Blauw maakt onder de naam Stapelgekte de meest creatieve tulpenvaas ooit!

Creatief en toch klassiek. 

collectie-banner-5.png
Into Japan

Gusta

‘Celebrate the day’, dat is waar Gusta voor staat. Een lifestyle waarbij ieder moment wordt aangegrepen om er iets moois van te maken. Iedere dag zijn er enkele momenten om het drukke bestaan achter je te laten en te genieten van de kleine momenten. 

Schalen ITJ In to Japan Gusta.jpg
Tokyo Design Studio

Flora Japonica

Fijne esdoorbladeren, hartvormige bladeren van de Katsura-boom, de witte dennenbomen en één van de oudste bomen op aarde, de Ginkgo Biloba, waren onder andere inspiratie voor de patronen en dessins in deze collectie.

Flora Japonica kraan.png
Nog meer moois
bottom of page